HVORFOR ET BITCOIN TILBAGEBETALING KAN RESULTATER I DROP TIL $ 11.500

  • Bitcoin har overraskende godt holdt over $ 13.000.
  • Analytikere frygter dog, at mønten kan spores.
  • En analytiker bemærkede, at der er en sammenløb af grundlæggende og tekniske grunde til, at Bitcoin er svag.
  • En anden siger, at mønten kan falde så lavt som $ 11.500 i en retracement.
  • Han bemærkede, at omkring dette niveau ligger en sammenløbning af vigtige tekniske niveauer, hvilket gør det til et sandsynligt niveau for Bitcoin at hoppe, hvis den når derhen.

BITCOIN KAN FALDE LAVE SOM 11.500 USD I TILBAGE, ANALYSE VISER

Bitcoin Up har overraskende godt holdt over $ 13.000, især over for dem, der siger, at dette bare er en falskhed på hovedet. Men analytikere tæller ikke chancen for, at kryptovalutaen gennemgår en retracement efter at have samlet 25% om to uger.

En historisk nøjagtig krypto-aktivanalytiker mener, at Bitcoin kan falde så lavt som $ 11.500 i en retracement. Han bemærkede, at omkring dette niveau ligger en sammenløbning af vigtige tekniske niveauer, hvilket gør det til et sandsynligt niveau for Bitcoin at hoppe, hvis den når derhen.

Analytikeren anførte følgende niveauer i sin analyse:

  • 61,8% Fibonacci-tilbagetrækning af hele træk højere
  • 61,8% Fibonacci-tilbagetrækning af det månedlige stearinlys
  • En opadgående trendlinie.
  • Et månedligt supportniveau

Og toppen af det tidligere interval (tidligere interval som i september og begyndelsen af oktober prishandling)

Som nævnt er denne erhvervsdrivende en, der historisk har været nøjagtig med sine opkald. I slutningen af august forudsagde han, at den førende kryptokurrency sandsynligvis ville falde mod $ 9.750. Han blev bevist næsten helt korrekt i de kommende uger, da mønten kastede så lavt som $ 9.800.

Den samme erhvervsdrivende forudsagde også noget af Bitcoins opsving de sidste par uger.

UDSKYDTNING AF EN BEARISH TILBAGEHØJNING

Analytikere tror, at chancen for, at Bitcoin vender herfra, øges. Som tidligere rapporteret af Bitcoinist, sagde en krypto-aktivhandler for nylig, at han mener, at Bitcoins nylige bevægelse højere, mens CME-futures blev lukket, indikerer, at en tilbageførsel er mulig:

”Jeg tror, at bitcoin lægger en midlertidig top. Prishandling opad, når futures lukkes, giver mig yderligere indikation af, at vi vil se en fortsat tilbagetrækning i valget. ”

Andre handlende har bemærket, at Bitcoin med usikkerhed omkring valget kan svinge lavere indtil videre. Dette kan have en skadelig virkning på altcoin-markedet.

Comments are disabled