Bitcoin forventes å rakett høyere som „Strong Close“

Bitcoin forventes å rakett høyere som „Strong Close“ tar plass over $ 13k

Bitcoin skrev ut en massiv ukentlig avslutning søndag kveld etter et sterkt rally.
Den ukentlige avslutningen var den høyeste siden januar 2018.
En analytiker tror at denne avslutningen vil sende Bitcoin mye høyere i månedene fremover.

Bitcoin forventes å rakett høyere på tett over motstand

Bitcoin skrev ut en massiv ukentlig avslutning søndag kveld etter et sterkt rally. Kryptovalutaen skrev ut sin første ukentlige lukking over $ 13.000 og den høyeste ukentlige avslutningen siden januar 2018, noe som markerte Bitcoin Era en stor seier for okser og et tap for skeptikerne som trodde det pågående rallyet var et avvik.

En krypto-eiendomsanalytiker tror at denne avslutningen vil sende Bitcoin mye høyere i månedene fremover. Den aktuelle handelsmannen delte diagrammet nedenfor den 25. oktober og argumenterte for at dette “sterke nært motstand” kunne utløse et trekk til nye heltidspunkter på lang sikt:

“For å holde det enkelt her med $ btc, ser det ukentlige diagrammet fenomenalt ut. nå godt over alle nedadgående trender fra 20k-toppen i 2017, og denne uken ble bare lukket på høydepunktene over nøkkel 12,5k-motstand. himmelen er grensen nå imo, og dette markedet er ikke for kortslutning! ”

Diagram over BTCs prishandling siden starten av 2017 med analyse av kryptotrader SmartContracter

Den næringsdrivende som ringte dette er den samme som i midten av 2018 spådde Bitcoin at ville falle til $ 3200 til bunnen. Kryptovalutaen nådde $ 3 150 dollar seks måneder etter at han hadde spådd, og markerte en av de mest nøyaktige BTC-spådommene til dags dato

Bare i forrige uke ble det avslørt at PayPal kommer til å støtte Bitcoin og andre digitale eiendeler i sin egen applikasjon. Det vil støtte kjøp og salg av mynten, sammen med digitale betalinger mellom detaljinvestorer og leverandører.

I en omfattende rapport bemerket JP Morgan-analytikere at dette trekket er avgjørende fordi det vil gjøre det mulig for andre selskaper å føle seg komfortable å komme inn i Bitcoin-rommet. Mike Novogratz, administrerende direktør i Galaxy Digital, nevnte spesielt hvordan dette trekket i utgangspunktet vil tvinge tradisjonelle finansinstitusjoner til å investere i kryptovalutainfrastruktur. Dette kan bare kombineres med nyheten om at PayPal ønsker å skaffe seg et krypto-innfødt selskap, for eksempel BitGo, en digital eiendomsforvalter.

I tilknytning til dette begynner store selskaper og institusjonelle aktører å kjøpe Bitcoin.

For det første brukte Square, $ 80 milliarder finansielle teknologiselskap, $ 50 millioner på Bitcoin tidligere denne måneden. Firmaet bemerket at denne investeringen kan være en sikring mot inflasjonstrender.

Comments are disabled